Brza pretraga kataloga

PROIZVODI

Komercijalni paketi Klub Trgovaca

NOVO SEDIŠTE P.V.F. TRADERS

10.09.2020

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da se izgradnja našeg novog poslovno- magacinskog prostora uz auto- put Beograd- Zagreb, u Šimanovcima privodi kraju. Očekivani datum useljenja je decembar 2020. godine. Investicija vredna vise od 5 miliona EUR-a, površina objekta je 7200 m2, od čega je 2200 m2 kancelarijsko izložbeni prostor sa trening centrom površine 200 m2. Ukupna površina na kojoj se gradi objekat je 14000 m2.

Trening centar kapaciteta 56 mesta. U našem posebno pripremljenom trening centru, gde su svi instalirani uređaji u funkciji, u saradnji sa našim dobavljačima omogućićemo kvalitetne i stručne obuke za gasne kotlove, toplotne pumpe, VRF sisteme i ostale proizvode. Magacinski prostor površine 5000 m2 sa preko 4000 paletnih mesta. Moderno opremljen kancelarijski prostor sa showroom-om površine 2200 m2.

Klikom na prvi link možete pogledati trenutnu fazu izgradnje objekta, a na drugom linku vam se nalazi finalni izgled objekta

https://www.youtube.com/watch?v=rYxiVk7pwp4  https://www.youtube.com/watch?v=_BbdvlyuB_w

Vidimo se uskoro u novom prostoru, 

Vaš P.V.F. Traders

 
S poštovanjem,
 
Direktor Boban Mitrović

IZGRADNJA NOVOG SEDIŠTA

09.09.2020

Izgradnja našeg  poslovno-magacinskog prostora, uz autoput Beograd-Zagreb, u Šimanovcima, privodi se kraju. Očekivani datum useljenja u novo sedište firme je decembar, 2020. godine.

 https://www.youtube.com/watch?v=rYxiVk7pwp4

 

Kongres o KGH 2019

12.12.2019

 Zahvaljujemo se poslovnim partnerima i dragim prijateljima koji su nas posetili na 50. Međunarodnom kongresu i izložbi u grejanju, hlađenju i klimatizaciji (KGH) u Sava Centru u Beogradu, na kojem smo predstavili toplotne pumpe, VRF sisteme i klima uređaje SAMSUNG za Srbiju.

S poštovanjem

P.V.F Traders.com d.o.o

IMMERGAS - INFOMOBIL

27.09.2019

U saradnji sa fabrikom IMMERGAS, organizovali smo posetu IMMERGAS INFOMOBILA u Srbiji i predstavili Immergas gasne kotlove nove generacije preko naših poslovnih partnera koji su pozvali svoje servisere.
 
 
S poštovanjem,
 
P.V.F. Traders d.o.o.

Obuka u predstavništvu SAMSUNG u Amsterdamu

01.06.2019

U saradnji sa SAMSUNG Electronics Air Conditioner Europe B.V. Climate iz Amsterdama, vodili smo naše poslovne partnere u Samsung trening centar u Amsterdamu.
Gde su im održane prezentacije i obuke puštanja u rad Samsung toplotnih pumpi, VRF sistema, multi split sistema.
U pauzama su uživali u Fan room-u i obilasku grada.
 
 
S poštovanjem,
 
P.V.F. Traders d.o.o.

Sajam građevine 2019.god

20.04.2019

Zahvaljujemo se poslovnim partnerima i dragim prijateljima koji su nas posetili na 45. Međunarodnom Sajmu Gradjevine u Beogradu od 17-20.04.2019. godine.
 
S poštovanjem,
 
P.V.F. Traders d.o.o.

Kongres o KGH 2018

10.12.2018

 Zahvaljujemo se poslovnim partnerima i dragim prijateljima koji su nas posetili na 49. Međunarodnom kongresu i izložbi u grejanju, hlađenju i klimatizaciji (KGH) u Sava Centru u Beogradu, na kojem smo predstavili toplotne pumpe, VRF sisteme i klima uređaje SAMSUNG za Srbiju.

S poštovanjem

P.V.F Traders.com d.o.o

Obuka u predstavništvu SAMSUNG iz Amsterdama

01.10.2018

Početkom oktobra ove godine, naši mladi mašinski inženjeri su imali čast da prisustvuju obuci u predstavništvu SAMSUNG Electronics Air Conditioner Europe B.V. Climate iz Amsterdama. 

Ovom prilikom se zahvaljujemo domaćinima na gostoprimstvu koje su nam ukazali. 

S poštovanjem, 

Direktor Boban Mitrović

Poseta fabrici GEBERIT

20.09.2018

Krajem septembra ove godine imali smo čast i zadovoljstvo da posetimo fabriku GEBERIT iz Slovenije. Uz prijatno druženje predstavljeni su i neki novi proizvodi iz njihove bogate ponude.
 
Ovom prilikom se zahvaljujemo domaćinima na gostoprimstvu koje su nam ukazali.
 

S poštovanjem, 

Direktor Boban Mitrović

Vaša Korpa

Klikni za detalje >>Vesti

 • 31 Jan

  ŠTAMPANJE CENOVNIKA

  Ukoliko želite da sačuvate cenovnik u štampanoj formi, preporučujemo sledeće internet pretraživače: Internet Explorer, Opera i Google Chrome, zbog tehničkih problema koje ima Mozilla Firefox prilikom štampanja dokumenata koji imaju sadržaj duži od jedne stranice.

   

 • 17 Mar

  APARTMAN NA ZLATIBORU

  PFV Traders
   
   
  Prodajemo potpuno opremljen dvosoban apartman (dnevni boravak i spavaća soba) sa ugrađevim kuhinjskim elementima, kablovskom televizijom i bežičnim internetom, u kompleksu Zlatibor 1000, 250m od crkve.
   
  Površina : 48m²
  Struktura : 2.0 + terasa;
  Grejanje : EG - etažno na struju 
   
  Kontakt : Milan Nikolesić 062/ 889-3739
   
 • 18 Mar

  ZAPOSLENJE

  PFV Traders
   

  Preduzeće P.V.F. Traders d.o.o. raspisuje konkurs za više radnih mesta na neodređeno vreme!

  Više o ovome možete saznati na našoj stranici Zaposlenje

PFV Traders