Brza pretraga kataloga

PROIZVODI

Komercijalni paketi Klub Trgovaca

Završen kongres o KGH 2019

12.12.2019

 Zahvaljujemo se poslovnim partnerima i dragim prijateljima koji su nas posetili na 50. Međunarodnom kongresu i izložbi u grejanju, hlađenju i klimatizaciji (KGH) u Sava Centru u Beogradu, na kojem smo predstavili toplotne pumpe, VRF sisteme i klima uređaje SAMSUNG za Srbiju.

S poštovanjem

P.V.F Traders.com d.o.o

IMMERGAS - INFOMOBIL

27.09.2019

U saradnji sa fabrikom IMMERGAS, organizovali smo posetu IMMERGAS INFOMOBILA u Srbiji i predstavili Immergas gasne kotlove nove generacije preko naših poslovnih partnera koji su pozvali svoje servisere.
 
 
S poštovanjem,
 
P.V.F. Traders d.o.o.

Obuka u predstavništvu SAMSUNG u Amsterdamu

01.06.2019

U saradnji sa SAMSUNG Electronics Air Conditioner Europe B.V. Climate iz Amsterdama, vodili smo naše poslovne partnere u Samsung trening centar u Amsterdamu.
Gde su im održane prezentacije i obuke puštanja u rad Samsung toplotnih pumpi, VRF sistema, multi split sistema.
U pauzama su uživali u Fan room-u i obilasku grada.
 
 
S poštovanjem,
 
P.V.F. Traders d.o.o.

Završen Sajam građevine 2019.god

20.04.2019

Zahvaljujemo se poslovnim partnerima i dragim prijateljima koji su nas posetili na 45. Međunarodnom Sajmu Gradjevine u Beogradu od 17-20.04.2019. godine.
 
S poštovanjem,
 
P.V.F. Traders d.o.o.

GORENJE proslava 2018

14.12.2018

 Proslava kod naših poslovnih partnera iz Gorenja.

Završen kongres o KGH 2018

10.12.2018

 Zahvaljujemo se poslovnim partnerima i dragim prijateljima koji su nas posetili na 49. Međunarodnom kongresu i izložbi u grejanju, hlađenju i klimatizaciji (KGH) u Sava Centru u Beogradu, na kojem smo predstavili toplotne pumpe, VRF sisteme i klima uređaje SAMSUNG za Srbiju.

S poštovanjem

P.V.F Traders.com d.o.o

GEBERIT proslava 2018

07.12.2018

Bili smo na proslavi i odlično se proveli kod naših dragih prijatelja iz Geberita !

Obuka u predstavništvu SAMSUNG iz Amsterdama

01.10.2018

Početkom oktobra ove godine, naši mladi mašinski inženjeri su imali čast da prisustvuju obuci u predstavništvu SAMSUNG Electronics Air Conditioner Europe B.V. Climate iz Amsterdama. 

Ovom prilikom se zahvaljujemo domaćinima na gostoprimstvu koje su nam ukazali. 

S poštovanjem, 

Direktor Boban Mitrović

Poseta fabrici GEBERIT

20.09.2018

Krajem septembra ove godine imali smo čast i zadovoljstvo da posetimo fabriku GEBERIT iz Slovenije. Uz prijatno druženje predstavljeni su i neki novi proizvodi iz njihove bogate ponude.
 
Ovom prilikom se zahvaljujemo domaćinima na gostoprimstvu koje su nam ukazali.
 

S poštovanjem, 

Direktor Boban Mitrović

Obuka servisera gorionika na pelet "Lamborghini"

09.03.2015

04.03.2015. godine održana je obuka servisera gorionika na pelet, italijanskog proizvođača "Lamborghini".

Obuka je održana za servisere naših poslovnih partnera, uz prisustvo predstavnika fabrike "Lamborghini". Svim serviserima su uručene diplome i reklamni materijal.

Koristim priliku da se zahvalim svim serviserima kao i gospodi koja su uspešno predstavila svoju fabriku.

S poštovanjem,

Direktor Boban Mitrovic

APARTMAN NA ZLATIBORU

01.07.2014

Prodajemo potpuno opremljen dvosoban apartman (dnevni boravak i spavaća soba) sa ugrađenim kuhinjskim elementima, kablovskom televizijom i bežičnim internetom, u kompleksu Zlatibor 1000, 250m od crkve

Površina: 48m² 

Struktura: 2.0 + terasa; 

Grejanje: EG - etažno na struju

Kontakt: Miodrag Đević 063/260-561

PRODUŽIMO ŽIVOT!

05.08.2013

LEPE VESTI! 
 

Dvoipogodišnja devojčica Ljubica Adamić iz Sremske Mitrovice, kojoj smo 20.04.2013. godine donirali novac u iznosu od 10.000 eura, dobila je novo srce! 

Prema informacijama dnevnog lista Kurir, devojčici je prošle srede u AKH klinici u Beču presađeno srce. Ona je pre dva dana, prvi put posle teške i komplikovane operacije, otvorila oči i za sada se oseća dobro.

Želimo joj brz oporavak!

Završen 57. Međunarodni Sajam Tehnike

18.05.2013

 

Zahvaljujemo se poslovnim partnerima i dragim prijateljima koji su nas posetili na 57. Međunarodnom Sajmu Tehnike u Beogradu od 13-17.05.2013. godine.

 

S poštovanjem,

 

Direktor Boban Mitrović

Poseta fabrici "Fonderie SIME" S.p.A.

27.03.2013

Krajem marta ove godine imali smo čast i zadovoljstvo da u organizaciji sa kompanijom "Fonderie Sime" S.p.A. iz Verone, kao i prethodnih godina, povedemo naše poslovne partnere u obilazak livnice i fabrike kotlova.
 
Ovom prilikom se zahvaljujemo domaćinima na gostoprimstvu koje su nam ukazali, kao i našim poslovnim partnerima sa kojima smo putovali.
 
S poštovanjem,
 
Direktor Boban Mitrović

Prezentacija Wilo i Oventrop u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Kraljevu, Valjevu i Užicu

15.03.2013

U prostorijama naših poslovnica P.V.F. Traders: Užice, Novi Sad, Valjevo, Niš, Kragujevac i Kraljevo u periodu od 08.02-17.04. nastavili smo sa uspešnim prezentacijama proizvoda Wilo i Oventrop.

Prezentacije su održane za instalatere naših poslovnih partnera gde su, uz prijatnu atmosferu i aktivno učešće gostiju, predstavljeni novi proizvodi iz asortimana navedenih fabrika i najavljene aktivnosti za predstojeću sezonu.

Koristim priliku da se zahvalim svim gostima kao i gospodi koja su uspešno predstavili svoje fabrike.

S poštovnjem,

Direktor Boban Mitrović

Završen sajam Tehnike

21.05.2012

Zahvaljujemo se poslovnim partnerima i dragim prijateljima koji su nas posetili na 56. Međunarodnom sajmu Tehnike u Beogradu od 14-18.05.2012. godine.

S poštovanjem,

Direktor Boban Mitrović

Završen 42. kongres KGH

05.12.2011

Zahvaljujemo se svim poslovnim partnerima na poseti našeg štanda na 42. međunarodnom kongresu o klimatizaciji, grejanju i hlađenju u Sava Centru. 

S poštovanjem,

Direktor Boban Mitrović

Humanitarni program "Geberit"

05.10.2011

Švajcarska kompanija "Geberit" je u okviru svog humanitarnog programa, rekonstruisala sedam sanitarnih blokova u dve osnovne škole u Kraljevu, "Svetozar Marković" i "IV kraljevački bataljon".

Sav upotrebni materijal i oprema zadovoljavaju najviše standarde. Od 01. septembra u đačkim toaletima su u upotrebi ugradni vodokotlići, konzolne WC šolje, antivandal tipke za ispiranje, senzorske slavine, čime je higijena podignuta na najviši mogući nivo. Ukupna vrednost donacije iznosi cca. 200.000 CHF.

Ceo program ima i edukativnu pozadinu. Sledeći filozofiju Geberita o racionalnoj potrošnji vode kao jednog od najvažnijih prirodnih resursa na kraju projekta su organizovane radionice sa decom iz škola na temu ophođenja prema životnoj sredini i životnim resursima.
Radi se o tradicionalnom Socail Aid programu koji Geberit realizuje jednom godišnje. Prošle godine projekat sličan ovome je realizovan u Indiji. O detaljima ovog projekta, ali i o prethodnim humanitarnim projektima Geberita, možete se informisati nawww.respectingwater.com

Poseta fabrici "Sime Fonderie S.p.A."

08.06.2011

Krajem maja ove godine imali smo tu čast i zadovoljstvo da u organizaciji sa kompanijom Sime Fonderie S.p.A. iz Verone, kao i prethodnih godina, povedemo naše poslovne partnere i saradnike u obilazak livnice i fabrike kotlova.

Ovom prilikom se zahvaljujemo i domaćinima na gostoprimstvu koje su nam ukazali kao i našim poslovnim partnerima i saradnicima sa kojima smo putovali.

S poštovanjem,

Direktor Boban Mitrović

Završen sajam Tehnike

13.05.2011

Zahvaljujemo se poslovnim partnerima i dragim prijateljima koji su nas posetili na 55. Međunarodnom sajmu Tehnike u Beogradu od 09-13.05.2011 godine. 

Ove godine smo želeli da stavimo akcenat na neke proizvode iz našeg prodajnog asortimana i to :prodajni program "Geberit", prodajni program "Vaillant", sušače peškira Vogel&Noot i prodajni program "Global".

S poštovanjem,

Direktor Boban Mitrović

Naši dragi gosti iz Medevaca

14.01.2011

Nakon priče u "Blic"-u o životu osmogodišnjeg Vladimira iz sela kod Medveđe, poželeli smo da ga ugostimo bar na kratko, da mu pokažemo Beograd, odvedemo u Zoo-vrt, ispunimo neki san. 

Vlada je doputovao u pratnji svog oca autobusom iz Leskovca i odmah nakon kratkog odmora smo krenuli u posetu Zoo-vrta koju nije mogao da dočeka. Malom Vladi smo poklonili i laptop kao i slatkiše za njega i njegovu mlađu braću.

Bila nam je čast i zadovoljstvo družiti se sa njima i osmogodišnjem dečaku ostvariti san i učiniti ga srećnim.

Vozni park P.V.F.Traders

28.10.2010

Dodatna usluga P.V.F. Traders firme je prevoz i dostava robe na Vašu adresu našim vozilima. Iveco kombi vozilima nosivosti od 2 - 4t u zavisnosti od Poslovne jedinice. Kombi vozila su Vam na raspolaganju svakog radnog dana.


Pored gore navedenih kombi vozila na raspolaganju su Vam i kamioni sa utovarnom rampom i to u Nišu od 5.7t, Novom Sadu 5.9t i Beogradu 11.3t. Kamion od 23t sa prikolicom nalazi se takođe u centralnom skladištu u Beogradu.


Za sve dodatne informacije molimo Vas da se obratite komercijali u Vama najbližoj Poslovnoj jedinici.

Zavrsen sajam KGH

12.07.2010

Zahvaljujemo se svim poslovnim partnerima na poseti našeg štanda na 41. kongresu u Sava centru. 

Ove godine smo imali zelju da Vam predstavimo odnosno stavimo akcenat na naše najpoznatije brendove i to: Sime, Galletti, Icma, Vaillant, Vogel&Noot, Global i Oventrop.

S poštovanjem,

Direktor Boban Mitrović

Završen je sajam Tehnike

19.05.2010

 Zahvaljujemo se svim poslovnim partnerima koji su nas posetili na 54. Međunarodnom sajmu Tehnike u Beogradu od 11-15.05.2010 godine.  

Uz kompletan naš asortiman predstavili smo i sledeće nove proizvode: sanitarnu keramiku "Cersanit", "Geberit" Monolit, ekspanzione posude "Dukla" i panelni radijator sa termičkom pločom "Starpan". Na štandu našeg poslovnog partnera "Vaillant" između ostalog predstavljen je i novi model električnog kotla eloBLOCK kao i novi solarni sistem auroSTEP.

S poštovanjem,

Direktor Boban Mitrović

Završen je sajam KGH

04.12.2009

Ove godine na sajmu KGH izložili smo gasne kotlove Vaillant i Sime, predstavili grejnu tehniku Oventrop i panelne radijatore Vogel&Noot i poseban akcenat stavili na cirkulacione pumpe Wilo i rashladnu tehniku Galletti.

Zahvaljujemo se svim poslovnim partnerima koji su posetili naš štand. 

S poštovanjem,

Direktor Boban Mitrovic

Prezentacija Unidelta, Gorenje i Geberit proizvoda

10.10.2009

U hotelu Orašac u Beogradu 07. oktobra i hotelu Dunav u Sremskim Karlovcima 08. oktobra održali smo prezentaciju proizvoda Unidelta, Gorenje i Geberit.

U prijatnoj atmosferi i prijateljskom okruženju gospoda Ignazio i Maurillio Freddi iz Unidelte, Igor Pungartnik iz Gorenja i Momčilo Stanković iz Geberita prezentovali su svoje proizvode i uputili pregršt korisnih saveta za ugradnju istih instalaterima naših poslovnih partnera. Svim učesnicima su uručene diplome i reklamni materijal.

Koristim priliku da se zahvalim svim gostima kao i gospodi koja su uspešno predstavili svoje fabrike.

S poštovanjem,

Direktor Boban Mitrović

Prezentacija Oventrop, Wilo i Vaillant u Beogradu

18.09.2009

U hotelu Best Western Šumadija u Beogradu u periodu od 15.09-16.09. nastavili smo sa uspešnim prezentacijama proizvoda Oventrop, Wilo i Vaillant. 

Prezentacije su održane za instalatere naših poslovnih partnera. Uz prijatno druženje predstavljeni su i neki novi proizvodi iz asortimana navedenih fabrika i najavljene aktivnosti za predstojecu sezonu. Svim ucesnicima podeljene su diplome i reklamni materijal.

Koristim priliku da se zahvalim svim gostima kao i gospodi koja su uspešno predstavili svoje fabrike.

S poštovanjem,

Direktor Boban Mitrovic

Prezentacija Vogel&Noot, Icma i Sime proizvoda u Novom Sadu

18.09.2009

U hotelu Elektrovojvodina na Iriskom vencu odrzali smo u periodu od 15.09-17.09. prezentacije proizvoda Vogel&Noot, Icma i Sime. Predstavili smo novi gasni kotao Sime Metropolis DGT sa digitalnim displejom kao i novi kotao Solida na pelet. Gospodin Milenko Zivkovic je dao korisne savete i objasnio prednosti panelnih radijatora Vogel&Noot, dok je gospodin Giovanni Gentili pored standardnog asortimana fabrike Icma koji je vec zastupljen preko naše firme govorio i o novim proizvodima iz oblasti solarnih sistema i podnog grejanja. Prezentacije su održane za instalatere naših poslovnih partnera. Takode je održana i posebna prezentacija za servisere gasnih kotlova Sime. Svim ucesnicima su urucene diplome i reklamni materijal.

Koristim priliku da se zahvalim svim gostima kao i gospodi koja su uspešno predstavile svoje fabrike i to: Milenko Zivkovic - Vogel&Noot Austrija, Giovanni Gentili -Icma Italija, Simone Mantovani - Sime Italija.

S poštovanjem, Direktor Boban Mitrovic

Prezentacija Vaillant, Wilo i Oventrop proizvoda na Zlatiboru

09.09.2009

Na Zlatiboru u hotelu Mona 06.09.2009. održali smo prezentaciju proizvoda Vaillant, Wilo i Oventrop za poslovne partnere.

U prijateljskom druženju uz aktivno ucešce gostiju, prezentaciji su prisustvovali direktori predstavništava Vaillant, Wilo i Oventrop-a gospoda Zoran Bisercic, Dragan Simonovic i Srdan Nikodijevic. Po završetku prezentacije gostima su podeljene nagrade i pokloni kao i diplome, a nakon toga je organizovan zajednicki rucak na Zlatiboru.

Koristim priliku da se zahvalim gostima kao i direktorima koji su održali prezentaciju i da najavim nova druženja i nove prezentacije za naše poslovne partnere.

S poštovanjem,

Direktor Boban Mitrovic

Vaša Korpa

Klikni za detalje >>Vesti

 • 31 Jan

  ŠTAMPANJE CENOVNIKA

  Ukoliko želite da sačuvate cenovnik u štampanoj formi, preporučujemo sledeće internet pretraživače: Internet Explorer, Opera i Google Chrome, zbog tehničkih problema koje ima Mozilla Firefox prilikom štampanja dokumenata koji imaju sadržaj duži od jedne stranice.

   

 • 17 Mar

  APARTMAN NA ZLATIBORU

  PFV Traders
   
   
  Prodajemo potpuno opremljen dvosoban apartman (dnevni boravak i spavaća soba) sa ugrađevim kuhinjskim elementima, kablovskom televizijom i bežičnim internetom, u kompleksu Zlatibor 1000, 250m od crkve.
   
  Površina : 48m²
  Struktura : 2.0 + terasa;
  Grejanje : EG - etažno na struju 
   
  Kontakt : Milan Nikolesić 062/ 889-3739
   
 • 18 Mar

  ZAPOSLENJE

  PFV Traders
   

  Preduzeće P.V.F. Traders d.o.o. raspisuje konkurs za više radnih mesta na neodređeno vreme!

  Više o ovome možete saznati na našoj stranici Zaposlenje

PFV Traders